Umorili ste se od tehnologije? Rezervišite vozilo na dobar stari način- pozivom!

Moderne tehnologije i svakodnevna preplavljenost informacijama koliko su korisne, toliko mogu i da nas umore. Da, nikada nije bilo lakše da u minutu dobijemo informacije koje su nam potrebne! No, složićete se, u celokupnom virtuelnom iskustvu kupovine i zakazivanja usluga, neretko nedostaje onaj momenat prisutnosti ljudskog bića. Da sa nekim porazgovarate, dobijete prijateljski savet i odlučite šta je ono što vam je istinski potrebno. Mi iz ECS kompanije brinemo o svojim klijentima već na samom početku saradnje.

Iako se trudimo da idemo u korak sa novitetima, pa vam je na našem sajtu dostupna forma za jednostavno i brzo rezervisanje luksuznog vozila sa vozačem, na umu imamo i one klijente koji pridaju značaj živoj komunikaciji. Komunikacija putem mail-a ili kontakt formi nije prirodna i ugodna svim našim klijentima. To nam ne predstavlja problem! Sa zadovoljstvom ćemo vam izaći u susret i zakazati vam vožnju na stari dobar način- telefonskim pozivom!

Jasno nam je da mnogi među vama imaju potrebu da se detaljnije informišu o našim vozilima, profesionalnim šoferima, transferima koje obavljamo, cenama naših usluga, i da sve te informacije dobiju usmeno, od profesionalaca! Zbog toga se trudimo da budemo dostupni i voljni smo da razgovaramo sa vama, posebno ako prvi put želite da angažujete profesionalne šofere sa luksuznim vozilima. Tu smo da vam približimo iskustvo vožnje sa kompanijom ECS!

Kada nas pozovete, možete očekivati da sa vama razgovara obučen i profesionalan tim ljudi, koji je spreman da vaše upite reši brzo, na prijateljski način, uz davanje dodatnih saveta i informacija o uslugama koje pružamo. Važno nam je da već pri prvom pozivu budete zadovoljni! Ponekad je to upravo ono što vam je potrebno da budete sigurni da angažujete profesionalce! 

Budite slobodni da nas proverite i kontaktirate već danas! Tim ECS kompanije vam stoji na raspolaganju 24 časa 7 dana u nedelji!

Najnovije vesti

Muzika, film i ECS!

Kako je leto vreme festivala, odlučili smo da za vas odaberemo par muzičkih i filmskih festivala u Srbiji koje u narednom period možete da posetite!

ECS i ekskluzivne kurirske usluge

Kao limo servis kompanija kojoj je među primarnim uslugama usluga poslovnog prevoza, često smo dobijali zahteve klijenata da u njihovo ime dostavimo poverljiva dokumenta, pozivnice za događaje, ali i poklone. I to nije bilo samo iz praktičnih razloga!

ECS i saradnja sa limo servis kompanijama sveta!

ECS je deo Limo Anywhere-a najveće mreže drumskog tansporta sa preko 5000 umreženih limo servis kompanija na svetu!

+381 63 282-900