fbpx

Stiže pojačanje- novi Mercedes E Class-e!

ECS kompanija može da se pohvali raznovrsnom flotom luksuznih vozila! Trudimo se da je konstantno unapređujemo kako bismo bili dosledni u obezbeđivanju vrhunske usluge prevoza. Nakon Mercedesa GLE, stiže novi Mercedes E Class-e! Budite među prvim našim klijentima koji će isprobati nova vozila brenda Mercedes!

Iako je ECS flotu i do sada krasio Mercedes E Class-e, odlučili smo da nabavimo i novi model! Naši klijenti često biraju E Class-u, pa je logičan sled da ona tu ostane i unapredi se! Zato Vam s ponosom predstavljamo našeg novog ljubimca! Ne sumnjamo da će ispuniti Vaša očekivanja!

Mercedes E Class-e važi za vozilo koje je još od 2016. godine postavilo trendove svojim dizajnom  i ekskluzivnim, kvalitetnim enterijerom. I ne samo to! E Class-u karakteriše i bogatstvo inovacija pomoćnih sistema u vožnji. Mercedes nastavlja u svom stilu, te i za novu E Class-u možemo reći samo jedno- opravdava svoj status!

Iako ga krasi dizajn koji je u većoj meri sportski u odnosu na ranije modele E Class-e, možemo reći da je jednako elegantan kao i ranije. Zato će ovaj model Mercedes vozila biti savršeni partner na svim Vašim poslovnim putovanjima! Zadivite poslovne partnere svojim izborom!

Novi materijali unapređuju enterijer. Ako do sada niste imali prilike da se vozite E Class-om, pravo je vreme da to konačno učinite! Mercedes nije brend koji je bez razloga jedan od vodećih svetskih brendova u svetu automobila- garantuje nezaboravan užitak vožnje! Sa svakom novom generacijom Mercedes teži da taj užitak i unapredi. Nakon prve vožnje u novoj E Class-i, tvrdimo da im to bez sumnje ide od ruke!

Isprobajte novu E Class-u već danas! Rezervišite svoj termin pre drugih! Za sve informacije budite slobodni da nas kontaktirate. Tim ECS kompanije dostupan Vam je 24 časa, sedam dana u nedelji!

Birajte ono što je najbolje, jer to i zaslužujete!

+381 63 282-900