fbpx

„Mi nismo običan limo servis“ – ekskluzivni prevoz „ECS Serbia“

Luksuzni auto koji vas čeka u dogovoreno vreme na određenom mestu, kulturni vozač u odelu koji zna strane jezike i plaćanje vožnje karticom, samo su neke od pogodnosti koje nudi „ECS Serbia“ (Executive Car Service Serbia) iz Beograda koji se bavi gradskim, lokalnim i međunarodnim prevozom putnika, kao i kurirskom službom.

chafeur in white gloves placing a bottle of water
Ekskluzivni-limo-servis

-Ideja nam je da budemo inovator i lider u uslugama prevoza putnika. Velika je ekspanzija inostranih firmi u Srbiji koje nemaju svoj vozni park. Biće ih sve više i mi želimo da budemo spremni. Naš krug klijenata je dosta velik. Najčešće su to konsultantske kuće, bankari, cementare, IT inžinjeri… Sve naše usluge su dostupne svaki dan u godini, 24 časa dnevno. Tri luksuzna automobila su non-stop dostupna. Po potrebi, možemo da angažujemo dodatnih deset automobila, dva kombija od sedam i petnaest mesta, a ako je u pitanju prevoz za veći broj ljudi imamo autobus od 50 mesta. Klijenti nam se javljaju uglavnom putem telefona koji se nalazi na našem sajtu ili putem mejla na koji odgovaramo u roku od pola sata.

Luksuzni automobili za prevoz u Beogradu iznajmljuju se na, minimum, dva sata. Puno je prednosti ovakovog prevoza u odnosu na gradski taksi.

U Beogradu je uvek gužva u saobraćaju, problem je i sa parkiranjem. Ako imate 4-5 sastanka u toku dana trebao bi vam ceo dan samo da jurite parking. A ako zaustavite taksi na ulici nikad ne znate u kakav ćete sesti i da li ćete ako uđete u belom odelu izaći u crnom i tada ćete ostaviti loš na vašem sastanku.

Pošto su stranci ciljna grupa „ECS Serbia“, često imaju vožnje do aerodroma.

Taksisiti imaju jeftiniji aerodromski transfer ali mi smo uvideli da je vreme i pouzdanost najbitnije poslovnim ljudima. Na primer, klijent bi trebao da bude na aerodromu u 18 časova, a nama zakaže vožnju u 16 časova i 30 minuta. Na sastanku se zadržao do 17 časova. I ako moramo da odemo po prtljag, mi stižemo na vreme na čekiranje i ukrcavanje u avion. Sa nama niko nikad nije zakasnio što mislim da je veoma bitno. Mi vas čekamo ispred tačno na vreme, iako kasnite čekaćemo dok ne izađete. U našu cenu je to uključeno. Ako dolazite iz inostranstva i avion kasni, ili može da bude magla pa avion kruži iznad aerodroma, mi pratimo kad će avion da sleti, kad izađete i prođete carinsku kontrolu videćete nekog od nas kako vas čeka sa osmehom, bez obzira što ste kasnili četiri sata. Prepoznaćete nas po žutom papiru na kome piše „welcome“ i vaše ime.

Ako imate sastanak u Skoplju, a avion iz Beograda poleće svako veče u 9 časova a ujutru imate sastanak, morate da prespavate u Skoplju. Za Beograd avion ide tek ujutru znači da još jednu noć morate da prespavate. Troškovi su avionska karta, do tamo i nazad, dva noćenja u hotelu, i taksi tamo. Za istu tu cenu, čak i manju, ćete dobiti istu uslugu-da vas odvezemo tamo, sačekamo, vratimo nazad i sve završite u jednom danu.

Naša zemlja nema direktne letove prema Rumuniji, Bugarskoj, Mađarskoj, Hrvatskoj nego se leti do Beča pa se tamo preseda na drugi let. Na primer ako putujete avionom do Bukurešta, morate prvo do Beča pa iz Beča za Bukurešt. Mi vas odvezemo do Temišvara jer je razdaljina samo 180 kilometara, a tamo imate direktan let za Bukurešt. Uštedeli ste dva sata.

Stranci koji se voze i po nedelju dana automobilima „ECS Serbia“, ne moraju svaki dan da brinu da li imaju dinare jer kad pođu kući, poslednji dan vožnje, mogu ceo račun za vožnju da plate karticom.

Najveća satisfakcija i dodatni stimulans da se bavimo ovim poslom je bio kada smo počeli da vozimo decu stranaca u školu i iz škole jer smatraju da je to velika odgovornost i obaveza.

Klijenta je teško naći, sačuvati ga još teže, ali izgubiti ga je moguće za dve sekunde, zato želimo da pružimo uslugu kakvu bi i sami želeli.

Ako napolju pada kiša, otvorićemo kišobran iz naših kola i držati kišobran klijentu da ne pokisne dok ne dođe do samog automobila, otvorićemo vrata i pomoći mu sa stvarima. Ako vozimo starije klijente odnećemo im stvari na četvrti sprat bez lifta jer i to spada u našu uslugu. Smatram da je to mnogo veći segment od samog prevoza.

Kada je visoka temperatura na zadnjem sedištu automobila „ECS Serbia“ se nalazi flašica mineralne vode, osvežavajuća bombona, vlažna maramica.

Klijenti iz Srbije su obično skeptični kada je u pitanju zakazivanje vožnje unapred – pitaju ko će da im garantuje da će vozač biti u dogovoreno vreme na traženom mestu, ali iz „ECS Serbia“ dobiju odgovor sa kojim su zadovoljni „ako kasnimo niste dužni da platite, ali mi ćemo biti tu pre nego što ste i zamislili“.

„ECS Serbia“ obavlja i kurirski prevoz.

– Na našem sajtu se može naći do kog mesta prevozimo pošiljke i za koje vreme. Druge kurirske službe su verovatno jeftinije, ali nas izdvaja pouzdanost. Moramo da imamo iskustvo u prevozu klijenta lično pre nego što prihvatimo da vozimo njegove dragocenosti, novac ili ugovore.

U „ECS Serbia“ se trudimo da promovišemo Srbiju strancima, pričamo im o kulturi i istoriji ali i kuhinji sa bogatim specijalitetima.

Planirajmo da investiramo u kupovinu limuzina, automobila ekonomske klase i vozila za lov i ribolov.

VAŠ POUZDANI PARTNER!

+381 63 282-900