fbpx

Prolećno putovanje kroz vinograde: Luksuzne ture po vinarijama uz ECS

Proleće je vreme kad priroda oživljava, a vinogradi se bude iz zimskog sna sa nadom i obećanjem novog roda.

Nema boljeg načina da doživite čari ovog godišnjeg doba od prolećnog putovanja kroz vinograde uz ECS!

Evo nekoliko predloga za kratko vikend putovanje u vinariji!

Vinarija Šapat (Beograd)

Vinarija Šapat je poznata po svojim vrhunskim vinima i prelepom vinogradarskom posedu. Nalazi se na samo 30 kilometara južno od Beograda, u selu Aleksandrovac. Vinarija je poznata po svojim sortama poput Merloa, Kaberne Sovinjona i Prokupca, kao i po gostoljubivosti i prelepom ambijentu za degustacije.

Ambijent Vinarije Šapat je jedinstven i neprocenjiv. Posetioci su pozvani da se upuste u prelep svet vinograda koji se proteže oko same vinarije, pružajući mirno i idilično okruženje za uživanje.

Vinarija Kovacevic (Sremski Karlovci)

Vinarija Kovačević je jedna od najpoznatijih vinarija u Srbiji, smeštena u gradiću Sremski Karlovci, nedaleko od Novog Sada. Poznati su po svojim sortama Chardonnay, Merlot i Cabernet Franc. Osim degustacija vina, posetioci mogu uživati u obilasku vinograda i tradicionalnih podruma.

Kada posetite Vinariju Kovacević, dočekaće vas prelepi vinogradi koji se protežu oko same vinarije, stvarajući idiličan ambijent za uživanje u vinskim čarima. Mogućnost obilaska vinograda omogućava vam da se upoznate sa svakim korakom u procesu proizvodnje vina, od rasta vinove loze do berbe grožđa, pružajući vam uvid u svet vinogradarstva.

Vinarija Temet (Fruška Gora)

Vinarija Temet smeštena je na obroncima Fruške gore, nedaleko od Novog Sada. Poznata je po svojim autohtonim sortama kao što su Sremska Zelenika, Probus i Riesling Italico.

Jedno od najupečatljivijih obeležja Vinarije Temet je njen moderno opremljen podrum, gde se tradicija susreće sa inovacijama. Ovaj podrum predstavlja srce i dušu vinarije, gde se svaka kapljica vina pažljivo neguje i razvija, kako bi postigla svoj puni potencijal.

Vinarija Doja (Prokuplje)

Vinarija Doja, smeštena u srcu juga, predstavlja dragulj vinske scene Srbije.  Vinarija je sinonim za vrhunska vina i nezaboravna vinska iskustva.

Degustacioni prostor Vinarije Doja pruža posetiocima jedinstveno iskustvo uživanja u vrhunskim vinima, uz prelepe pejzaže koji okružuju vinogradarske parcele. Gosti imaju priliku da se opuste i istraže različite arome i teksture vina, dok uživaju u toplini i gostoprimstvu koje ova vinarija pruža.

Vinarija Zvonko Bogdan (Subotica)

Jedno od najupečatljivijih obeležja Vinarije Zvonko Bogdan je njen jedinstveni ambijent, koji odiše elegancijom i tradicijom. Posetioci su pozvani da se upuste u prelepi svet vinogradarskih parcela i arhitektonskih detalja vinarije, dok istražuju tajne sveta vina i vinogradarstva.

Degustacioni prostor Vinarije Zvonko Bogdan pruža posetiocima jedinstveno iskustvo uživanja u vrhunskim vinima, uz dodatnu dozu elegancije i raskoši koja je karakteristična za ovu vinariju. Gosti imaju priliku da se opuste i istraže različite arome i teksture vina, dok uživaju u gastronomskim specijalitetima koji su savršeno upareni sa vinima.

A da Vam i sam put bude odmor, odaberite neko od vozila iz naše flote! ECS kompanija Vam je na usluzi 24/7! Isplanirajte vikend putovanje u vinariju i rezervišite vozilo sa ličnim vozačem već danas! Zaslužujete da se odmorite!

+381 63 282-900