fbpx

Doživite luksuz kakav zaslužujete – limo servis za praznike!

Tokom novogodišnjih praznika , ESC limo servis nudi sjajne mogućnosti da vaša praznična avantura bude potpuno čarobna i nezboravna. Bez obzira na to da li putujete na  odmor, novogodišnji doček ili organizujete prazničnu proslavu, predstavljamo vam neke od ključnih pogodnosti koje pruža naš limo servis tokom najveselijih meseci u godini!

Praznične poslovne proslave

Ukoliko organizujete proslavu za vaše zaposlene i želite da sve prođe luksuzno i sigurno, ESC limo servis je tu za vas! Naša usluga garantuje da će vaši zaposleni, partneri i klijenti imati VIP tretman koji zaslužuju.

Doček Nove godine

Dočekajte Novu godinu u stilu! Rezervišite naš novi Mercedes S klase kako biste stigli na najluđe novogodišnje proslave. Bez brige o vožnji ili parkiranju, možete se prepustiti čarima ove posebne noći. Naši profesionalni šoferi će se pobrinuti da vaše putovanje bude sigurno i udobno, tako da možete potpuno uživati u svečanom veselju. Neka vaša nova godina započne glamurozno i nezaboravno!

Putovanje na planinu

Osvojite planinske vrhove sa stilom! Naša vozila spremna su za vaše savršeno planinsko putovanje. Uživajte u udobnosti i panoramskim pogledima dok se bezbedno, brzo i u stilu krećete ka svojoj destinaciji.

Aerodromski transfer

Znamo koliko putovanja mogu da budu stresna i naporna tokom novogodišnje euforije i gužve. ESC limo servis je tu da se pobrine da efikasno i sigurno stignete do i od aerodroma.

Noćni zimski izlasci

Praznici su idealan povod za izlaske i okupljanje sa prijateljima. Naš servis omogućava da stignete na željenu destinaciju sa stilom i bezbedno.

ESC limo servis je tu da vam pruži nezaboravno iskustvo tokom praznika! Neka stara godina bude ispraćena u luksuznom stilu, a nova dočekana uz eleganciju i udobnost našeg privatnog prevoza. Kontaktirajte nas!

+381 63 282-900